Δομνίστα! Στην ήρεμη δύναμη της Ευρυτανίας...

Δομνίστα - Domnista

Δομνίστα - Domnista

Δομνίστα γιατί…;
Προφανώς το όνομα δεν λέει τίποτε στους περισσότερους από εσάς. Εκτός, ίσως, αν είστε λίγο περισσότερο ”ψαγμένοι” για το πού θα περάσετε όσες μέρες προστάζει η ”άδεια εξόδου” από τη φυλακή της πόλης. Ή εκτός αν σε κάποιο ορεινό σεργιάνι στο νομό βρεθήκατε τυχαία εκεί. Γιατί, δυστυχώς, για τον μη Δομνιστιάνο, άλλος τρόπος για να καταλάβει τι σημαίνει Δομνίστα μάλλον δεν υπάρχει.

Μακριά από τα πολυδιαφημισμένα και φθαρμένα κοσμοπολίτικα κέντρα του… ”ελληνικού jet set”, υπάρχει ένας άλλος κόσμος πιο καθαρός, πιο γνήσιος. Εκεί, όπου όλοι είναι ”επώνυμοι”. Εκεί, όπου δεν έχουν γίνει ακόμα ”έργα υποδομής”. Εκεί, όπου το περιβάλλον διατηρεί εκείνη την καταλυτική για την εσωτερική ισορροπία, μαγεία του. Ένα μέρος που εξασφαλίζει όλες τις προϋποθέσεις για να κάνετε την αποτοξίνωσή σας και να βρείτε τον πραγματικό εαυτό σας. Πλέον, εξαρτάται από εσάς!

Και κάτι τελευταίο: έχετε υπόψη ότι η βασικότερη συνέπεια της πρώτης επίσκεψης στην Δομνίστα είναι η εξάρτηση. Αρκεί, δηλαδή, να βιώσει κανείς μία φορά την εμπειρία της εκεί διαμονής και θα του είναι αδύνατο να μην αισθανθεί μελλοντικά την ανάγκη να επιστρέφει συνεχώς και να την επαναλαμβάνει. Αν, λοιπόν, δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να συμβεί και σε εσάς κάτι τέτοιο, καλύτερα μην το επιχειρήσετε…!!!

Kώστας Νταλιάνης

css.php