Ξενώνας Κώνισκος | Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Ξενώνες – Γοριανάδες

Παραδοσιακός Ξενώνας Κώνισκος - Καρπενήσι ξενώνες Γοριανάδες

Παραδοσιακός Ξενώνας Κώνισκος …ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της Ευρυτανίας

Σε απόσταση 2,5 χλμ. από το Καρπενήσι, βρίσκεται ο νεόκτιστος παραδοσιακός ξενώνας  Κώνισκος. Χτισμένος στους πρόποδες του βουνού Κώνισκος μέσα σε ένα καταπράσινο λιβάδι περιστοιχισμένο από αιωνόβιες βελανιδιές. Μόλις 15 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου και στη διαδρομή για το Μικρό Xωριό, Μεγάλο Xωριό και Μοναστήρι Προυσού, ανάμεσα στα χωριά Γοριανάδες και Κορυσχάδες, αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της ευρύτερης περιοχής της Ευρυτανίας αλλά και για δραστηριότητες στη φύση.

Ο ξενώνας Κώνισκος διαθέτει σύγχρονα και ευρύχωρα δωμάτια επιπλωμένα με γούστο και μεράκι. Τα δωμάτια προσφέρουν εξαιρετικές ανέσεις για τη διαμονή σας και άπλετη θέα στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον των βουνών Κώνισκος, Βελούχι, Καλιακούδα και Χελιδόνα. Για τον επισκέπτη που αναζητά την πραγματική επαφή με τη φύση, ο παραδοσιακός ξενώνας και η περιοχή είναι ιδανική επιλογή για κάθε εποχή του χρόνου!

Τα δωμάτια του ξενώνα διαθέτουν:

Αυτόνομη θέρμανση, A/C, τηλεόραση, τηλέφωνο, σεσουάρ μπάνιου, ασύρματο internet, κάποια από αυτά τζάκι, έχει όμως το καθένα το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στο ισόγειο του ξενώνα θα βρείτε καθιστικό με τζάκι που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας έχοντας θέα το Βελούχι και τον Κώνισκο, αίθουσα πρωινού με παραδοσιακές γεύσεις. Ο ξενώνας λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο και διαθέτη άνετο πάρκινγκ.

Σας περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε στο όμορφο Καρπενήσι σε ένα ζεστό φιλικό και άνετο περιβάλλον.

Το Ξενοδοχείο Κώνισκος είναι ένα από τα καλύτερα καταλύματα στο Καρπενήσι για την διαμονή και τις διακοπές σας στην Ευρυτανία και την Στερεά Ελλάδα.

Η Ευρυτανία, ένα από τα πιο παρθένα μέρη της Ελλάδος  μια καθαρά ορεινή περιοχή με πανύψηλα βουνά, τα Άγραφα, Τυμφρηστός, Καλιακούδα, Χελιδόνα και απέραντα ελατοσκέπαστα δάση διαθέτει όλα τα στοιχεία για να προσφέρει στον επισκέπτη της ηρεμία και περιπέτεια συγχρόνως. Προσφέρει ευκαιρίες εναλλακτικού τουρισμού όλες τις εποχές του χρόνου. Ξεκινώντας από το ξενοδοχείο μπορείτε να κάνετε περιπάτους μέσα στο δάσος και σε διαμορφωμένα μονοπάτια. Rafting στον Ταυρωπό και Τρικιεριώτη, River trekking στο Πνταβρέχει, canyoning στη Βίνιανη, ιππασία στις Κορυσχάδες, σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου. Κοντινοί προορισμοί: Φιδάκια, Βουτύρο, Νόστιμο, Μεγάλο Χωριό, Μικρό Χωριό, Μοναστήρι Προυσού, Κρίκελλο, Δομνίστα, Λίμνη Κρεμαστών.

Ο ξενώνας Κώνισκος είναι ένας από τους ομορφότερους παραδοσιακούς ξενώνες στο Καρπενήσι ιδανικός προορισμός στην Ευρυτανία για διαμονή και διακοπές.

Καλοκαιρινές Προσφορές του ξενώνα Κώνισκος:

Μόνο για τους επισκέπτες του Τουριστικού Οδηγού Καρπενησίου Ευρυτανίας (www.in-karpenisi.gr)

1. Δίκλινο δωμάτιο για καθημερινές και Σαβ/κα μόνο 40 Ευρώ την βραδιά με πρωινό και με ελάχιστη διαμονή δυο διανυκτερεύσεις.
2. Για διαμονή από 2 μέρες και άνω μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε καλύτερη προσφορά.

Οι προσφορές του καταλύματος είναι σε άμεση συμφωνία με τους ιδιότητες αρκεί να την αναφέρετε για να σας την δώσουν. Αν δεν τηρηθεί παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα εδώ. Ευχαριστούμε!

Διευθυνση: Γοριανάδες Ευρυτανίας
Πολη: Καρπενήσι
Περιοχη: 2.5-το χλμ. Καρπενησίου-Προυσού
Υπευθυνος: Χαρά Τριαντάφυλλου
Κιν: +30 6977 326 169
Νομός: Ευρυτανίας
ΤΚ: 36 100
Τηλ: +30 22370 21 545
Τηλ/Φαξ:
Φαξ: +30 22370 21 535

[contact-form-7 id=”5017″ title=”Koniskos”]

Ιστοσελίδα: Παραδοσιακός Ξενώνας Κώνισκος

About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι