Ξενώνας Μεσοστράτι | Επιπλωμένα Διαμερίσματα, Δωμάτια Τζάκι – Μεγάλο Χωριό

Μεσοστράτι, καρπενήσι ξενώνες μεγάλο χωριό ευρυτανίας

Παραδοσιακός ξενώνας & ταβέρνα Μεσοστράτι – Επιπλωμένα διαμερίσματα – Μεγάλο Χωριό

Λίγο πιο έξω από το Καρπενήσι στην πιο όμορφη περιοχή της Ευρυτανίας βρίσκεται ο ξενώνας μας Μεσοστράτι. Σ’ ένα κτήμα οκτώ στρεμμάτων περιτριγυρισμένο από έλατα, πλατάνια και καρυδιές είναι ιδανικός προορισμός ξεκούρασης, χαλάρωσης απόλαυσης του πανέμορφου τοπίου για οικογένειες και ζευγάρια.

Φτιάξαμε τις εγκαταστάσεις μας έτσι ώστε να συνδυάζουν την απλότητα της ντόπιας αρχιτεκτονικής με τις ανέσεις που καθένας μας θέλει να έχει στις ολιγοήμερες αποδράσεις του.

Το Μεσοστράτι αποτελείτε από δύο αυτόνομα κτίρια

Κτίριο ανατολή με τα αυτόνομα σπιτάκια.
Κεντρικό κτίριο με καθιστικό, εστιατόριο και παιδότοπο.

Τα πέτρινα σπιτάκια δεμένα με το πάνω από 500 χρόνων πλάτανο μας, το πλακόστρωτο και το γρασίδι, είναι το καταφύγιο της ηρεμίας και της χαλάρωσης. Διαθέτουν τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, καθιστικό, κουζίνα, μπαλκόνι, τηλεόραση, τραπεζαρία και στεγνωτήρα μαλλιών. Το πρωινό σερβίρετε στην σάλα.

Σε ένα ζεστό και όμορφο χώρο, μπορούν τα παιδιά σας να παίξουν με ασφάλεια στα αγαπημένα τους παιχνίδια. Να ζωγραφίσουν τις εντυπώσεις τους και να χαρούν τη δική τους απόδραση.

Στο εστιατόριο θα γευτείτε τις παραδοσιακές συνταγές, φτιαγμένες με αγνά υλικά. Το σύγκλινο, η χορτόπιτα και η κολοκυθόπιτα φτιαγμένες με χειροποίητα φύλλα, θα σας μείνουν αξέχαστες. Για επιδόρπιο υπάρχει πάντα το γαλακτομπούρεκο και η αξεπέραστη καρυδόπιτα.

Οι δραστηριότητες στον ξενώνα μας όπως τα δωρεάν ποδήλατα βουνού, ο πύργος αναρρίχησης, τα εναέρια περάσματα στον ορειβατικό στίβο, τα επιτραπέζια παιχνίδια, ο περίπατος, οι εκδρομές, θα γεμίσουν τις ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο Ξενώνας Μεσοστράτι βρίσκεται 9 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι, στο δρόμο προς την Ιερά Μονή Προυσού. Από την κεντρική πλατεία του Καρπενησίου θα χρειαστείτε μόλις 8 λεπτά της ώρας για να βρεθείτε στο ήσυχο και φυσικό περιβάλλον όπου βρισκόμαστε.

Όλο το συγκρότημα είναι δικτυωμένο με ασύρματο Wi Fi, για δωρεάν δικτύωση στο Internet. Οι χώροι μας είναι διαμορφωμένοι για εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ.

Καλοκαιρινές προσφορές διαμονής: Από 07-05-2013 έως 31-05-2013

1. Δίκλινο παραδοσιακό δωμάτιο με πρωινό μόνο 35 Ευρώ* ανά διανυκτέρευση.

*Ελαχίστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεις.

2.Για διαμονή από 2 μέρες και άνω μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε καλύτερη προσφορά.

Ο Ξενώνας Μεσοστράτι είναι ένας από τους πιο οικονομικούς Καρπενήσι ξενώνες η Καρπενήσι δωμάτια με τζάκι για την πιο ευχάριστη Καρπενησι διαμονη στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας με απίστευτες προσφορές διαμονής για οικονομικές διακοπές στην Ευρυτανία όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι μέλος του Καλύτερού Ταξιδιωτικού Τουριστικού Οδηγού Ευρυτανίας για διαμονή και διακοπές στο Καρπενήσι. Η Ευρυτανία αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό για διακοπές στην Κεντρική Ελλάδα και ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την ηρεμία και το πράσινο περιβάλλον. Όσοι την έχουν επισκεφτεί έχουν μαγευτεί αλλά και όσοι δεν την έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής απλά τους προκαλεί και προσκαλεί για αξέχαστες διακοπές στο Καρπενήσι.

Από το μήνα Μάιο 2013 λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση

Διευθυνση: 9ο χλμ. Καρπενησίου - Προυσού
Πολη: Καρπενήσι
Περιοχη: Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας
Υπευθυνος: Θεοδώρα Πανάρα
Κιν: +30 697 22 17 596
Νομός: Ευρυτανίας
ΤΚ: 36 100
Τηλ: +30 22370 41 118
Τηλ/Φαξ:
Φαξ: +30 22370 41 418

[contact-form-7 id=”5020″ title=”Mesostrati”]

Ιστοσελίδα: Ξενώνας Μεσοστράτι

About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι