Βραβεύτηκαν από το Δήμο Οι καλύτεροι διάκοσμοι των Καταστημάτων του Καρπενησίου

Βραβεύτηκαν από το Δήμο Οι καλύτεροι διάκοσμοι των Καταστημάτων του Καρπενησίου

Οι νικητές του διαγωνισμού για τον καλύτερο εορταστικό διάκοσμο των καταστημάτων

Οι νικητές του διαγωνισμού για τον καλύτερο εορταστικό διάκοσμο των καταστημάτων!

Τον καλύτερο διάκοσμο βιτρίνας από τα καταστήματα της πόλης του Καρπενησίου βράβευσε την περασμένη βδομάδα ο Δήμος Καρπενησίου και η ΟΠΑΔΗΚ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων βραβεύτηκαν οι βιτρίνες των καταστημάτων εκείνων που είχαν τον καλύτερο εορταστικό διάκοσμο. Φέτος, για πρώτη φορά, την επιλογή των τριών νικητών, δεν την έκανε επιτροπή του Δήμου, αλλά οι ίδιοι οι δημότες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ψηφίζουν τον καλύτερο διάκοσμο, είτε μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού «ράδιο Καρπενήσι», είτε μέσω της σελίδας του Δήμου στο facebook

Το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2012, στο δημαρχιακό κατάστημα, οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου κ.κ. Νίκος Σουλιώτης και Χρήστος Γενιτσαρόπουλος καιο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Χρήστος Ντέκας απένειμαν τα βραβεία στους νικητές.

Το πρώτο βραβείο πήρε το κατάστημα “Nosotros” της κ. Μαρίας Αθανασίου. Το δεύτερο βραβείο πήρε το κατάστημα “Green Toys” της κ. Αντιγόνης Παπαγεωργίου, ενώ το τρίτο δόθηκε στον κ. Γιώργο Κίτσιο για το στολισμό του κεντρικού καταστήματος των Ζαχαροπλαστείων «fresh».

Πηγή κειμένου: Ευρυτανικός Παλμός

Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλους του καταστηματάρχες που ομόρφυναν την πόλη και τα χωριά του Καρπενησίου με τις στολισμένες βιτρίνες τους!

About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι