Τάσιου Ουρανία | Καρπενήσι Ξενώνες, Δωμάτια, Τζάκι – Μικρό Χωριό Ευρυτανίας


Στο πανέμορφο και γραφικό Νέο Μικρό Χωριό της Ευρυτανίας, κοντά στο Καρπενήσι, βρίσκονται τα δωμάτια και ο ξενώνας της Ουρανίας. Νοιώστε τη δροσερή ανάσα του βουνού. Αναζητήστε την ξεκούραση εκεί που η φύση είναι ακόμα αγνή. Σας καλούμε να χαρείτε την ομορφιά του βουνού, αφήνοντας πίσω τις έγνοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Με βάση τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ή τον ξενώνα μας, μπορείτε να κάνετε σκι ή snowboard στο Χιονοδρομικό κέντρο του Καρπενησίου, περπάτημα ανακαλύπτοντας τα μονοπάτια, τα ποτάμια και τα γεφύρια της Ευρυτανίας. Με ορμητήριο το Μικρό Χωριό της Ευρυτανίας έχετε τη δυνατότητα για πολλά ακόμη αθλήματα, όπως rafting, trekking, canoe kayak paintball, canyoning κλπ.

Παροχές καταλύματος:

Πρωϊνό στο δωμάτιο, αυτόνομη θέρμανση / κλιματισμός, τηλεόραση, πολυκουζινάκι, ψυγείο, παροχή παρκοκρέβατου, μπαλκόνι με θέα, βεράντα, τζάκι, πάρκινγκ.
Λειτουργεί όλο το χρόνο.
Το Καρπενήσι αποτελεί των ιδανικότερο προορισμό για της διακοπές σας στην Ευρυτανία και την Κεντρική Ελλάδα. Διαμονή στον Ξενώνα Τάσιου για αξέχαστες διακοπές στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.

Αξίζει να δείτε στο Καρπενήσι:

* Το μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας, χτισμένο στη μνήμη της Παναγίας που έφεραν οι μοναχή Τιμόθεος και Διονύσιος, από την Προύσα της Μικράς Ασίας το 829.
* Την εκκλησία των Αγίων Πάντων, κοντά στο μοναστήρι της Προυσιώτισσας.
* Το ναό της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Βουτύρο.
* Το Κεφαλόβρυσο λίγο έξω από το Καρπενήσι, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Μάρκου Μπότσαρη, ήρωα της επανάστασης του 1821, σε ένα τοπίο μοναδικό.
* Το χιονοδρομικό κέντρο στο όρος Βελούχι (1850 μέτρα).
* Την πλούσια σε βυζαντινά εκθέματα Εκκλησία της Αγίας Τριάδας.
* Τη λίμνη των Κρεμαστών και τη γέφυρα της Επισκοπής.
* Το περιτριγυρισμένο από έλατα χωριό Φιδάκια που βρίσκεται σε υψόμετρο 1100 μέτρων.
* Το χωριό Βλαχέρνα με το ναό της Κοιμήσης της Θεοτόκου.
* Τον ποταμό Τρικεριώτη και την ξύλινη γέφυρα τύπου Μπέλεϋ.
* Το Φαράγγι Βίνιανης και το Πανταβρέχει.
* Το σχολείο του Κοσμά Αιτωλού.
Ο Ξενώνας Τάσιου Ουρανία είναι ένα από τα πιο οικονομικά Καρπενήσι δωμάτια η Καρπενήσι ξενώνες για την πιο ευχάριστη Καρπενήσι διαμονή στο Νέο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας με απίστευτες προσφορές διαμονής για οικονομικές διακοπές στην Ευρυτανία όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι μέλος του Καλύτερού Ταξιδιωτικού Τουριστικού Οδηγού Ευρυτανίας για διαμονή και διακοπές στο Καρπενήσι. Η Ευρυτανία είναι ένας τόπος με πολλές επιλογές και αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό για διακοπές στην Κεντρική Ελλάδα και ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν το πράσινο περιβάλλον και την ηρεμία. Όσοι την έχουν επισκεφτεί έχουν μαγευτεί αλλά και όσοι δεν την έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής απλά τους προκαλεί και προσκαλεί για αξέχαστες Διακοπές στο Καρπενήσι.

Σούπερ καλοκαιρινές προσφορές διαμονής 2015 – 2016

Μόνο για τους επισκέπτες του Τουριστικού Οδηγού Καρπενησίου Ευρυτανίας (www.in-karpenisi.gr)

1. Δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και πρωινό για καθημερινές και Σαββατοκύριακα μόνο 30 Ευρώ* ανά διανυκτέρευση.

*Εκτός εορτών και αργιών.

2. Δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και πρωινό πλήρως εξοπλισμένο (Πολυκουζινάκι, ψυγείο) για καθημερινές και Σαββατοκύριακα μόνο 35 Ευρώ* ανά διανυκτέρευση.

*Εκτός εορτών και αργιών.

3. Δίχωρο διαμέρισμα με τζάκι και πρωινό πλήρως εξοπλισμένο (Πολυκουζινάκι, ψυγείο για έως 4 άτομα) για καθημερινές και Σαββατοκύριακα μόνο 40 Ευρώ* ανά διανυκτέρευση.

*Εκτός εορτών και αργιών.

4.Για διαμονή από 2 μέρες και άνω μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε καλύτερη προσφορά.

Διευθυνση: Νέο Μικρό Χωριό
Πολη: Καρπενήσι
Περιοχη: Μικρό Χωριό Ευρυτανίας
Υπευθυνος: Ουρανία Τάσιου
Κιν: +30 6944 177 291
Νομός: Ευρυτανίας
ΤΚ: 36100
Τηλ: +30 22370 41 349
Τηλ/Φαξ:
Φαξ:

Ιστοσελίδα: Ξενώνας και ενοικιαζόμενα δωματία Τάσιου Ουρανία

About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι