Απόκριες στο Καρπενήσι

Καρπενήσι Απόκριες

Ορεινές Απόκριες με παιχνίδια, Maraveyas Ilegal Live και ζεστό κρασί στο Καρπενήσι

Ελάτε να περάσετε και φέτος αξέχαστες Απόκριες στο Καρπενήσι!

Ο Δήμος Καρπενησίου έχει οργανώσει ένα αξέχαστο τριήμερο, ιδανικό για όλους όσοι θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να γιορτάσουν με την αυθεντικότητα της ευρυτανικής φιλοξενίας: ξεκούραση, εναλλακτικές δραστηριότητες, καλό φαγητό, εξορμήσεις στην πανέμορφη ευρυτανική φύση και τα χωριά μας αλλά και αποκριάτικη διασκέδαση περιμένουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Δήμου μας.

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου αναβιώνουν παραδοσιακά παιχνίδια της Ευρυτανίας που θυμίζουν στους παλιούς και…μαθαίνουν στους νεότερους! Ο χάσκας, ο καρβούνης, η γκαμήλα και άλλα παιχνίδια με μόνο “κόστος” τη δική σας συμμετοχή και φυσικά με τη πολύτιμη βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου.

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου οι μικροί μας φίλοι ξεφαντώνουν στην Αποκριάτικη Πιτσιρικούπολη που στήνεται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και επιφυλάσσει πολλές…εκπλήξεις!

Την Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου μη χάσετε τα καλλιτεχνικά εργαστήρια στο κτίριο του ΚΑΠΗ και την Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου! Με τη βοήθεια καλλιτεχνών κατασκευάζουμε και εκθέτουμε χαρταετούς και αποκριάτικες μάσκες!

Την Κυριακή της Αποκριάς (26 Φεβρουαρίου), θα απολαύσουμε όλοι μαζί τους καρναβαλιστές μας στη μεγαλύτερη έως σήμερα Αποκριάτικη Παρέλαση που θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου. Οι Maraveyas Ilegal στήνουν εκεί ένα μοναδικό street party, με τις μουσικές τους να γεμίζουν το κέντρο της πόλης. Ζεστό κρασί και ντόπιοι μεζέδες θα συνοδεύουν τη μουσική, δίνοντας σε όλους μπόλικη ενέργεια για χορό και αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Την Καθαρά Δευτέρα (27 Φεβρουαρίου), θα ανακαλύψουμε ποιός μπορεί να πετάξει ψηλότερα τον χαρταετό που θα του χαρίσει ο Δήμος μας. Λίγα μόνο χιλιόμετρα έξω από το κέντρο του Καρπενησίου, ζεστή λαγάνα, σαρακοστιανές λιχουδιές, ντόπιο κρασί θα περιμένουν όλους μας για ένα παραδοσιακό ευρυτανικό γλέντι.

Φέτος τις απόκριες πάρτε τα… βουνά και διασκεδάστε εναλλακτικά στο Καρπενήσι μας!

Σας περιμένουμε!

Διαβάστε ακόμα: Καθαρά Δεύτερα σε Καρπενήσι, Φουρνά και Άγιο Νικόλαο

About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι