Διαμονη

Διαμονή Καρπενήσι

Καρπενήσι Διαμονή, Karpenisi Accommodation

Καρπενήσι Διαμονή

Το Καρπενήσι  είναι μία  μικρή και πανέμορφη πόλη στην καρδιά της Ρούμελης που αναπαύεται νωχελικά στην αγκαλιά του Βελουχιού, του αρχαίου Τυμφρηστού, σε υψόμετρο περίπου 960 μέτρων, πνιγμένο στα έλατα, καλά προφυλαγμένο από τους δυνατούς βοριάδες που μαστιγώνουν την κορυφή του. Καρπενήσι, μία πόλη που έχει να διηγηθεί πολλά στους επισκέπτες του, κουβαλώντας στις πλάτες του ζωντανή την ιστορία. Καρπενήσι, μία πόλη που μέσα από τις δικές του στερήσεις και περιπέτειες διακρίθηκε, για την προσφορά του στην Ελλάδα.
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Όμορφη πόλη, γραφικά χωριά, εύκολη πρόσβαση, εντυπωσιακή φύση, φιλόξενοι άνθρωποι, καταπληκτικό χιονοδρομικό κέντρο, παραδοσιακά καταλύματα υψηλού επιπέδου. Τα αξιοθέατα της Ευρυτανίας θα σας μαγέψουν και η διαμονή στο Καρπενήσι θα σας μείνει αξέχαστη. Σήμερα, χιλιάδες εκδρομείς επιλέγουν να κάνουν διακοπές στο Καρπενήσι και φτάνουν κατά κύματα για να απολαύσουν το χιονοδρομικό κέντρο Βελουχιού, τις γραφικές ταβέρνες, τα καλόγουστα καφέ μπαρ, την πλειάδα των επιλογών διαμονής σε ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά καταλύματα, διαμερίσματα, στούντιος, βίλλες, αρχοντικά, σαλέ, ξύλινες μεζονέτες, αλλά και την παρθένα φύση της Ευρυτανίας, κάνοντας ορειβασία, rafting, canyoning, trekking και διάφορες άλλες δραστηριότητες σε μία περιοχή ανέγγιχτη από τη βιομηχανοποίηση, η οποία ανακηρύχθηκε από την UNESCO το 1991 ως μία από τις κορυφαίες σε περιβαλλοντική καθαρότητα περιοχή στον κόσμο, και η καθαρότερη σε όλη την Ευρώπη, τόσο που αποτελεί τη «βάση» για τις ερευνητικές μετρήσεις, θεωρούμενη ότι έχει μηδενική μόλυνση.
Εκμεταλλευτείτε τις διακοπές και τη διαμονή στο Καρπενήσι και ανακαλύψτε τα «Ψηλά βουνά» (Βελούχι, Αγράφα, Χελιδόνα, Καλιακούδα, Παναιτωλικό, Νεραιδοβούνι), τα ποτάμια (Καρπενησιώτης, Τρικεριώτης, Αχελώος, Αγραφιώτης, Ταυρωπός, Κρικελοπόταμος), τα φαράγγια (Πανταβρέχει, Μαύρης Σπηλιάς, Βόθωνα, Βίνιανης, Κρέντη), τα γραφικά χωριά, τις λίμνες, τα μοναστήρια, τα γεφύρια και χίλια δύο άλλα αξιοθέατα στο Καρπενήσι που θα αποκαλύπτονται μπροστά σας σαν πίνακες ζωγραφικής. Όλα αυτά σε μια περιοχή που ονομάστηκε η Ελβετία της Ελλάδας.

[catlist id=0]