Στούντιο Ιβίσκος | Δωμάτια, Studios – Νέο Μικρό Χωριό, Καρπενήσι

Στουντιο ιβισκος. Διαμονή στο Καρπενήσι.

Καλώς ήρθατε στο Studio Ιβίσκος

Το όνομα Iviscos σημαίνει λεπτεπίλεπτη ομορφιά. Αν αναζητάτε παραδοσιακή ομορφιά και επιθυμείτε η διαμονή σας να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς, το Ιβίσκος Studios είναι η καλύτερη επιλογή. Βρίσκεται στο Νέο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, λίγα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νομού, το Καρπενήσι. Απολαύστε την ηρεμία και τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς. Κάθε ένα από τα δωμάτια είναι σε διαφορετικό χρώμα, διακόσμηση, και στυλ ενώ υπάρχει και ένα μικρό καθιστικό που το περιβάλλουν γήινα χρώματα.

Το Studio Ιβίσκος αποτελείται από τρία στούντιος, τον Ήλιο, την Ανεμώνη και τον Υάκινθο.

Ήλιος

Το Δωμάτιο Ήλιος είναι διακοσμημένο σε απαλό κίτρινο χρώμα, ιδανικό για αναζωογόνηση και ευχάριστο ξύπνημα…

Ανεμώνη

Το Δωμάτιο Ανεμώνη διακοσμημένο σε χρώμα κόκκινο, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα…

Υάκινθος

Το Δωμάτιο Υάκινθος διακοσμημένο σε χρώμα πράσινο ταιριάζει αρμονικά με την πανέμορφη θέα του καταπράσινου βουνού…

Παροχές καταλύματος:

Δωρεάν Internet, πρωϊνό στο δωμάτιο*, σαλόνι – πάρκινγκ, παροχή παρκοκρέβατου, reception, αυτόνομη θέρμανση, υπηρεσία δωματίου, zεστό νερό 24 ώρες, καθημερινός καθαρισμός δωματίων & αλλαγή πετσέτες.

*Το πρωινό περιλαμβάνει: Κέικ σπιτικό, βούτυρο, μαρμελάδες σπιτικές, μερέντα, μέλι ελάτου ντόπιο, ψωμί, λαβάς-τυρί, τυράκια Guda, τόστ, κρουασάν, μυλόπιτες, χυμούς, διάφορους καφέδες, σοκολάτα, τσάι βουνού, τσάι Lipton σε διάφορες γεύσεις. Το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή και βρίσκεται στο πολυκουζινάκι του κάθε δωματίου.

Παροχές δωματίων:

Αυτόνομη θέρμανση / Κλιματισμός, ψυγείο, βεράντα σε όλα τα δωμάτια, δωρεάν Internet, δορυφορική TV Nova, κουζίνα σε κάθε δωμάτιο, DVD player, TV TFT, μουσική, μπάνιο/Ντούς, πιστολάκι, θέα στο βουνό, παντόφλες, τζάκι με ξύλα (δωρεάν), προϊόντα περιποίησης Olivia, προϊόντα περιποίησης Studio Iviscos, mini bar πλήρως εξοπλισμένο.

Το Καρπενήσι, πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας, είναι χτισμένο στις πλαγιές του Βελουχιού σε υψόμετρο 950 μέτρα περίπου σε μια κατάφυτη περιοχή από έλατα, δρυς, πουρνάρια, καστανιές και αποτελεί κατάλληλο προορισμό για όσους αποζητούν τη δράση και τα extreme σπορ, αλλά και για όσους αποζητούν ηρεμία και ξεκούραση. Το Καρπενήσι διαθέτει οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο και βρίσκεται στο Βελούχι, διαθέτει επτά αναβατήρες, δώδεκα πίστες, σχολή σκι, κατάστημα ενοικιάσεως και πωλήσεως ειδών σκι, ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφέ, μπαρ και εστιατόρια, ταβερνες.

Το κατάλυμα λειτουργεί όλο το χρόνο.

Το Στούντιο Ιβίσκος είναι από τους καλύτερους Καρπενήσι Ξενώνες Μικρό Χωριό Ευρυτανίας ή Καρπενήσι Δωμάτια Μικρό Χωριό Ευρυτανίας για χειμερινές διακοπές στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχιού με απίστευτες προσφορές διαμονής για οικονομικές διακοπές στην Ευρυτανία όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι μέλος του Καλύτερού Ταξιδιωτικού Τουριστικού Οδηγού Ευρυτανίας για διαμονή και διακοπές στο Καρπενήσι.

Η Ευρυτανία αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό για διακοπές στην Κεντρική Ελλάδα και ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν το πράσινο περιβάλλον, την ομορφιά, την απλότητα, την αρμονία, τη γαλήνη και την ηρεμία. Όσοι την έχουν επισκεφτεί έχουν μαγευτεί αλλά και όσοι δεν την έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής απλά τους προκαλεί και προσκαλεί για αξέχαστες Διακοπές στο Καρπενήσι. Όσοι την έχουν επισκεφτεί έχουν μαγευτεί αλλά και όσοι δεν την έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής απλά τους προκαλεί και προσκαλεί για αξέχαστες Διακοπές στο Καρπενήσι.

Διευθυνση: Νέο Μικρό Χωριό
Πολη: Καρπενήσι
Περιοχη: Μικρό Χωριό Ευρυτανίας
Υπευθυνος: Σωτήρης Ζήσιμος
Κιν: +30 6972 555 638
Νομός: Ευρυτανίας
ΤΚ: 36100
Τηλ: +30 22370 41 515
Τηλ/Φαξ: +30 22370 41 510
Φαξ:

[contact-form-7 id=”5016″ title=”Iviscos”]

Ιστοσελίδα: Studios Ιβίσκος

About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι