Ξενώνας Αγροικία | Σοφίτες, Δωμάτια, τζάκι – Καρπενήσι

Αγροικία Ξενώνας Καρπενήσι

Καλώς ήλθατε στον Παραδοσιακό Ξενώνα Αγροικία

Σε απόσταση αναπνοής από το Καρπενήσι, αφήστε τη μαγεία της φύσης να σας χαρίσει ένα ευχάριστο ψυχικό και πνευματικό συναίσθημα επισκεπτόμενοι τον Ξενώνα Αγροικία. Σ’ αυτό το μαγευτικό τοπίο, όπου η απαράμιλλη ομορφιά της φύσης ξεπροβάλλει από κάθε σημείο, αποφασίσαμε να θεμελιώσουμε έναν ζεστό χώρο, όπου το πνεύμα της απλότητας σε συνδυασμό με την άριστη φιλοξενία κάνουν έντονη την παρουσία τους σε όλους τους χώρους του ξενώνα. Οι πολυτελέστατες σοφίτες του ξενώνα μας είναι δίχωρες και ιδανικές για ζευγάρια οικογένειες, εξοπλισμένες με τηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, κλιματισμό και προσωπικό σαλόνι με τηλεόραση, ψυγείο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με όλα τα απαραίτητα για ένα πλούσιο παραδοσιακό πρωινό.
Ο ξενώνας διαθέτει φάρμα, άνετο χώρο στάθμευσης και λειτουργεί όλο το χρόνο.
Απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από την κεντρική πλατεία του Καρπενησίου και 16 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Βελουχιού.

Ο Παραδοσιακός Ξενώνας Αγροικία είναι ένα από τα πιο οικονομικά ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Καρπενήσι με μοναδικές προσφορές για διαμονή στο Καρπενήσι και οικονομικές διακοπές στην Ευρυτανία όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι μέλος του καλύτερού Τουριστικού Οδηγού της Ευρυτανίας για διαμονή και διακοπές στο Καρπενήσι. Η Ευρυτανία είναι μια αρμονική συμφωνία των βουνών και αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό για διακοπές στην Κεντρική Ελλάδα και ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν το πράσινο περιβάλλον και την ηρεμία. Όσοι την έχουν επισκεφτεί έχουν μαγευτεί αλλά και όσοι δεν την έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής απλά τους προκαλεί και προσκαλεί για αξέχαστες Διακοπές στο Καρπενήσι.

Προσφορές του ξενώνα Αγροικία:

Μόνο για τους επισκέπτες του Τουριστικού Οδηγού Καρπενησίου Ευρυτανίας (www.in-karpenisi.gr)

Δίχωρο δίκλινο δωμάτιο με τζάκι (Δωρεάν ξύλα), και σπιτικό πρωινό από Παρασκευή έως και Κυριακή μόνο 60 Ευρώ* την βραδιά, εκτός εορτών και αργιών.

*Ελάχιστη διαμονή δυο διανυκτερεύσεις.

Οι προσφορές του καταλύματος είναι σε άμεση συμφωνία με τους ιδιότητες αρκεί να την αναφέρετε για να σας την δώσουν. Αν δεν τηρηθεί παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα εδώ. Ευχαριστούμε!

Καρπενησι: Γενικές Πληροφορίες – Δραστηριότητες

Πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας είναι το Καρπενήσι και είναι χτισμένο στις νότιες πλαγιές του Βελουχιού σε υψόμετρο 1000μ. περίπου, σε μια κατάφυτη περιοχή από έλατα, πεύκα και καστανιές. Πήρε το όνομά του από την κουτσοβλάχικη λέξη «carpinisi», που σημαίνει τόπος με πολλά ψευτοπλατάνια, αλλά και από τις τούρκικες λέξεις «καρ», που σημαίνει χιόνι και «μπενίς» που σημαίνει επενδυτής δηλαδή «χιονοσκέπαστο». Το Καρπενήσι αποτελεί κατάλληλο προορισμό για όσους αποζητούν τη δράση και τα extreme σπορ αλλά και για όσους αποζητούν ηρεμία και ξεκούραση. Μοναστήρια, εκκλησίες, βυζαντινά μνημεία, μουσεία, πέτρινα γεφύρια, γραφικά ταβερνάκια, παραδοσιακοί ξενώνες, πολυτελή ξενοδοχεία, extreme sports, σκι και μαγευτικά τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς συνθέτουν την εικόνα του Κερπενησίου και της γύρω περιοχής. Η περιοχή διαθέτει και οργανωμένο χιομοδρομικό κέντρο. Βρίσκεται στο Βελούχι, διαθέτει επτά αναβατήρες, δώδεκα πίστες, σχολή σκι, κατάστημα ενοικιάσεως και πωλήσεως ειδών σκι, μπαρ και εστιατόριο. Όλη την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, στο χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου πραγματοποιούνται αγώνες και επιδείξεις ski, snowboard και snowmobile. Η γύρω περιοχή του Καρπενησίου προσφέρεται για ορειβασία, πεζοπορία, τοξοβολία, ορεινή ποδηλασία, rafting, kayak, ιππασία και άλλες δραστηριότητες. Υπάρχουν εξαιρετικές διαδρομές που μπορούν να πραγματοποιηθούν περνώντας από πανέμορφα γραφικά χωριά της Ευρυτανίας με jeep 4χ4, με ποδήλατο ή πεζός. Κοντά στην πόλη του Καρπενησίου και σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει γραφικά χωριά και πανέμορφες, κατάφυτες περιοχές. Μερικά πανέμορφα χωριά της περιοχής είναι: Άγιος Νικόλαος, Μυρίκη, Κορυσχάδες, Γοριανάδες, Κλαυσί, Νόστιμο, Μικρο και Μεγάλο Χωριό, Γαύρος, Φιδάκια, Βουτύρο, Άγιος Ανδρέας, Κρέντη, Ανατολική και Δυτική Φραγκίστα, κ.α… Δείτε περισσότερα για το Καρπενησι…>>

Διευθυνση: Μεσοχώρα
Πολη: Καρπενησι
Περιοχη: Καρπενήσι Ευρυτανίας - Κεντρική Ελλάδα
Υπευθυνος: Σπύρος Πεταρούδης
Κιν: +30 6978 552 100
Νομός: Ευρυτανίας
ΤΚ: 36 100
Τηλ: +30 22370 80 100, 22370 80 101
Τηλ/Φαξ:
Φαξ:
About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι