Ξενώνας Τα Δυ Αλώνια | Ξενώνες, Δωμάτια – Ανατολική Φραγκίστα

Ξενώνες Δυ Αλώνια Ανατολική Φραγκίστα Καρπενήσι

Ο παραδοσιακός ξενώνας τα “Δυ Αλώνια” βρίσκετε στο πανέμορφο χωριό της Ανατολικής Φραγκίστας, στην καρδιά της Ευρυτανικής γης και λειτουργεί όλο το χρόνο. Χτισμένος αμφιθεατρικά σε πλαγιά χαρίζει πανοραμική θέα. Απέχει μόλις δέκα λεπτά μακριά από την Λίμνη Κρεμαστών και 40 λεπτά από το Καρπενήσι. Τα δωμάτια είναι καθαρά και άνετα με όλες τις σύγχρονες παροχές και μια θεά που σου κόβει την ανάσα, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ανεπανάληπτα!!! Ο κύριος Γρηγόρης και η κυρία Ελισάβετ θα σας καλοδεχτούν και θα σας κεράσουν τσίπουρο και σπιτικό γλυκό… για ένα γλυκό καλωσόρισμα! Η διαμονή θα σας μείνει αξέχαστη!
Φυσικά το πλούσιο πρωινό με (τυροπιτάκια, αυγά χωριάτικα, γάλα, σπιτικές μαρμελάδες όπως και ψωμί σπιτικό, κέικ, καφέ και χυμούς, θα σας δώσουν τις δυνάμεις για όμορφες εκδρομές εξερευνώντας την περιοχή μας. Ακόμα μπορείτε να κάνετε rafting στα κοντινά ποτάμια Αχελώο και Ταυρωπό η να επισκεφθείτε τις μονές στον Πούρσο και Τάταρνα. Ακόμα για σας που είστε οπαδοί του σκι, μπορείτε να πάτε στο χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι. Όπου και να πάτε θα περάσετε αξέχαστα!!! και σύμφωνα με τις μετρήσεις της OUNESKO, έχουμε το πιο καθαρό περιβάλλον του κόσμου. Σας περιμένουμε από κοντά!!!

Καρπενήσι: Γενικές Πληροφορίες

Το Καρπενήσι είναι η πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας. Βρίσκεται στο κέντρο του Νομού, στη νοτιοδυτική πλευρά του Βελουχιού σε υψόμετρο 960 μέτρα. Απέχει 78 χλμ. από τη Λαμία και 111 χλμ. από το Αγρίνιο, μέσω της γέφυρας της Επισκοπής. Το Καρπενήσι, όπως και όλος ο νομός, βρίσκεται σε ορεινή περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους, πλούσια σε βλάστηση. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική έχει διατηρηθεί σε αρκετό βαθμό, τόσο στα γύρω χωριά όσο και μέσα στην πόλη, με πλήθος καλοδιατηρημένων κτιρίων. Στην πόλη λειτουργεί το Μουσείο Καρπενησίου ενώ στα γύρω χωριά υπάρχει πλήθος από λαογραφικά μουσεία. Η Ευρυτανία με την ποικιλία του φυσικού περιβάλλοντος προσφέρεται για πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού. Πεζοπορία σε πανέμορφα δασικά μονοπάτια, ράφτινγκ στα νερά των ποταμών της, καγιάκ, διάβαση φαραγγιών αλλά και εξορμήσεις με αυτοκίνητα 4X4 στα γοητευτικά βουνά. Όσο αφορά την ορειβασία, μπορείτε να διανύσετε το μονοπάτι από την ιερά μονή Προυσού προς τη Μαύρη, μια διαδρομή δυο ωρών. Οι πιο έμπειροι ίσως προτιμήσουν την ανάβαση στην Καλιακούδα. Σε απόσταση 11 χλμ. βρίσκεται και το χιονοδρομικό κέντρο του Βελουχιού. Rafting μπορείτε να κάνετε είτε στα νερά του Ταυρωπού, στα νερά του Τρικεριώτη είτε στον Αχελώο. Όσοι προτιμήσουν το καγιάκ ιδανικά είναι τα ποτάμια Αγραφιώτης, Καρπενησιώτης με βαθμό δυσκολίας 3+ και ο Κρικελοπόταμος με βαθμό δυσκολίας 4. Δείτε περισσότερα για το Καρπενήσι…>>

Προσφορές του ξενώνα τα Δυ Αλλώνια:

Μόνο για τους επισκέπτες του Τουριστικού Οδηγού Καρπενησίου Ευρυτανίας (www.in-karpenisi.gr)
Χειμερινές Προσφορές από: 01-10-2011 έως 30-05-2012

-Δίκλινο δωμάτιο από Δευτέρα έως και Πέμπτη μόνο 40 Ευρώ* την βραδιά με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με αγνά υλικά, εκτός εορτών και αργιών.
-Δίκλινο δωμάτιο από Παρασκευή έως και Κυριακή μόνο 50 Ευρώ* την βραδιά με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με αγνά υλικά, εκτός εορτών και αργιών.

Καλοκαιρινές Προσφορές από: 01-06-2012 έως 30-09-2012

-Δίκλινο δωμάτιο από Δευτέρα έως και Κυριακή μόνο 35 Ευρώ* την βραδιά εκτός εορτών και αργιών.

*Ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεις.

Οι προσφορές του καταλύματος είναι σε άμεση συμφωνία με τους ιδιότητες αρκεί να την αναφέρετε για να σας την δώσουν. Αν δεν τηρηθεί παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα εδώ. Ευχαριστούμε!

Διευθυνση: Ανατολική Φραγκίστα
Πολη: Καρπενήσι
Περιοχη: Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας
Υπευθυνος: Γρηγόρης Παπαδόπουλος
Κιν: +30 6979 493 522, 6984 427 604
Νομός: Ευρυτανίας
ΤΚ: 36 071
Τηλ: +30 22370 95 290, 22370 95 346
Τηλ/Φαξ:
Φαξ:
Ιστοσελιδα:
About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι