Ξενώνας το Κονάκι | Ξενώνες, Δωμάτια – Ανατολική Φραγκίστα

Η Ανατολική Φραγκίστα στο Καρπενήσι είναι η περιοχή που συνδυάζει ιστορικές μνήμες και απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Σε αυτό το κεφαλοχώρι βρίσκεται o ξενώνας “ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ”. Ελάτε και θα βρείτε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβαλλον που θα σας κάνει να αισθανθείτε ανεπανάληπτα! Τα όμορφα δωμάτια μας με όλες τις ανέσεις, το υπέροχο πρωινό μας με τα σπιτικά γλυκά θα σας κάνουν να μη θέλετε να φύγετε, αλλά και η διαμονή στον ξενώνα μας και οι διακοπές σας στο Καρπενήσι θα σας μείνουν αξέχαστες!

Η Ευρυτανία, η Ανατολική Φραγκίστα και τα γύρω χωριά, θα σας μαγέψουν. Με ορμητήριο τον παραδοσιακό ξενώνα Το Κονάκι  στο Καρπενήσι, σας προτείνουμε διακοπές στο βουνό με ποικίλες δραστηριότητες όπως καγιάκ, αναρρίχηση, ορειβασία, περπάτημα, σκι κλπ. Η Φραγκίστα είναι γενέτειρα του τέως πρωθυπουργού Γεωργίου Καφαντάρη επίσης το χωριό του οπλαρχηγού Φραγκίστα. Στο χωριό βρίσκεται η Ιερά Μονή Σωτήρος έργο του 16 αιώνα, επίσης ο ιστορικός παραδοσιακός μώλος-νεροτριβή. Διαθέτει αξιόλογα μονοπάτια και φυσικά την μεγαλύτερη λίμνη των Κρεμαστών.

Tο Κονάκι είναι ένας από τους πιο οικονομικούς ξενώνες στο Καρπενήσι και συγκεκριμένα στην Ανατολική Φραγκίστα με μοναδικές προσφορές για διαμονή στο Καρπενήσι και για οικονομικές διακοπές στην Ευρυτανία όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι μέλος του καλύτερού Τουριστικού Οδηγού της Ευρυτανίας για διαμονή και οικονομικές διακοπές στο Καρπενήσι. Η Ευρυτανία αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό για διακοπές στην Κεντρική Ελλάδα και ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν το πράσινο περιβάλλον, την ομορφιά, την απλότητα, την αρμονία, την ηρεμία και τη γαλήνη. Όσοι την έχουν επισκεφτεί έχουν μαγευτεί αλλά και όσοι δεν την έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής απλά τους προκαλεί και προσκαλεί για αξέχαστες Διακοπές στο Καρπενήσι.

Πρόσβαση στο Καρπενήσι:

Για να έρθετε, ξεκινώντας από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσετε την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκης – Αθηνών αντίστοιχα) μέχρι την Λαμία. Από τη Λαμία θα ακουλουθήσετε το δρόμο προς Καρπενήσι και Ευρυτανία. Φτάνοντας στο Καρπενήσι ακολουθήστε τη διαδρομή προς την Ανατολική Φραφγκίστα.

Προσφορές του ξενώνα:

Μόνο για τους επισκέπτες του Τουριστικού Οδηγού Καρπενησίου Ευρυτανίας (www.in-karpenisi.gr)

Δίκλινο δωμάτιο από Δευτέρα έως και Πέμπτη μόνο 40 Ευρώ * την βραδιά με πλούσιο παραδοσιακό  πρωινό με αγνά υλικά, εκτός εορτών και αργιών.

Δίκλινο δωμάτιο από Παρασκευή έως και Κυριακή μόνο 50 Ευρώ * την βραδιά με πλούσιο παραδοσιακό  πρωινό με αγνά υλικά, εκτός εορτών και αργιών.

* Ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεις.

Οι προσφορές του καταλύματος είναι σε άμεση συμφωνία με τους ιδιότητες αρκεί να την αναφέρετε για να σας την δώσουν. Αν δεν τηρηθεί παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα εδώ. Ευχαριστούμε!

Διευθυνση: Ανατολική Φραγκίστα
Πολη: Καρπενήσι
Περιοχη: Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας
Υπευθυνος: Κωνσταντίνος Κωστόπουλος
Κιν: +30 6977 960 232, 6974 074 656
Νομός: Ευρυτανίας
ΤΚ: 36071
Τηλ: +30 22370 95 231, 22370 95 331
Τηλ/Φαξ: +30 22370 95 331
Φαξ:
Ιστοσελιδα:
About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι