Ξενώνας Μορφέας | Ξενώνες, Δωμάτια Τζάκι – Καρπενήσι

Μορφέας - δωματια με τζακι καρπενησι

Καλώς Ήλθατε στον Ξενώνα “Μορφέα”

Στο κέντρο του Καρπενησίου και μόνο λίγα λεπτά από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Βελουχιού, βρίσκετε ο παραδοσιακός ξενώνας ”Μορφέας”, με εκπληκτική θέα. Για τις καθημερινές σας εξορμήσεις η Ευρυτανία θα σας αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Επιλέξτε τη δραστηριότητα που σας ταιριάζει ανάλογα με την εποχή. Rafting, Canoe, Kayak, Ιππασία, Πεζοπορεία, Ποδήλατο βουνού, Ορειβασία, Trekking και Ski στις χιονισμένες πλαγίες του Βελουχιού. Ωστόσο για τους λάτρες του καλού φαγητού θα βρείτε παραδοσιακά εδέσματα και τοπικά ποτά. Στα δωμάτιά μας κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα. Το δωμάτιο που θα επιλέξετε μπορεί να βρίσκεται σε όροφο ή στη σοφίτα, να είναι 2κλινο, 3κλινο η 4κλινο. Διαθέτουμε δωμάτια με τζάκι, τηλεόραση, mini bar , σαλόνι, άνετο μπάνιο. Λειτουργεί όλο το χρόνο.

Ο Ξενώνας Μορφέας είναι ένα από τα πιο οικονομικά ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Καρπενήσι με μοναδικές προσφορές για διαμονή στο Καρπενήσι και οικονομικές διακοπές στην Ευρυτανία όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι μέλος του καλύτερού Τουριστικού Οδηγού της Ευρυτανίας για διαμονή και οικονομικές διακοπές στο Καρπενήσι. Η Ευρυτανία είναι μια αρμονική συμφωνία των βουνών και αποτελεί μοναδικό προορισμό για διακοπές στην Κεντρική Ελλάδα και ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν το πράσινο περιβάλλον και την ηρεμία. Όσοι την έχουν επισκεφτεί έχουν μαγευτεί αλλά και όσοι δεν την έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής απλά τους προκαλεί και προσκαλεί για αξέχαστες Διακοπές στο Καρπενήσι.

Χειμερινές Προσφορές του ξενώνα:

Μόνο για τους επισκέπτες του Τουριστικού Οδηγού Καρπενησίου Ευρυτανίας (www.in-karpenisi.gr)

1.) Δίκλινο δωμάτιο από Κυριακή έως και Πέμπτη μόνο 40 Ευρώ την βραδιά με πρωινό, εκτός εορτών και αργιών.

2.) Για άφιξη Παρασκευή ή Σάββατο, ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεις, εκτός εορτών και αργιών.
-Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό μόνο 45 Ευρώ

3.) Δίκλινο δωμάτιο με τζάκι (δωρεάν ξύλα) από Κυριακή έως και Πέμπτη μόνο 50 Ευρώ την βραδιά με πρωινό, εκτός εορτών και αργιών.

Οι προσφορές του καταλύματος είναι σε άμεση συμφωνία με τους ιδιότητες αρκεί να την αναφέρετε για να σας την δώσουν. Αν δεν τηρηθεί παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα εδώ. Ευχαριστούμε!

Διευθυνση: Καρπενήσι Ευρυτανίας
Πολη: Καρπενήσι
Περιοχη: Κ. Καβάφη 10
Υπευθυνος: Σοφία Τσουκαλά
Κιν: +30 6973 734 757,-9
Νομός: Ευρυτανίας
ΤΚ: 36100
Τηλ: +30 22370 23 341
Τηλ/Φαξ:
Φαξ: +30 22370 23 645
Ιστοσελιδα:
About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι