Το Σπίτι του Ψαρά | Εστιατόρια, Ταβέρνες – Γάβρος Ευρυτανία

Το σπίτι του ψαρά - παραδοσιακή ταβέρνα, Γαύρος Ευρυτανίας
Στο πιο προνομιακό σημείο του χωριού Γαύρος θα συναντήσετε την παραδοσιακή ταβέρνα – ψαροταβέρνα “Το σπίτι του ψαρά”. Η θέα προς τον ποταμό Καρπενησιώτη που περνάει σε απόσταση αναπνοής και προς το καταπράσινο βουνό Καλιακούδα είναι απίστευτη.
Το εστιατόριο λειτουργεί από το 1986 όταν ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη, Ευθύμιου Ντουφεκιά που ήταν ψαράς, αποφάσισε να διαθέσει στο κοινό τα φρέσκα ψάρια του μέσα από τη δική του ταβέρνα. Έτσι, δημιουργήθηκε η πρώτη ταβέρνα της περιοχής που βοήθησε πολύ στην περαιτέρω ανάπτυξη της.

Σήμερα, πάντα στον ίδιο χώρο που έχει ανακαινισθεί πλήρως, προσφέρει γνήσια παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τα αγνότερα υλικά από την περιοχή της Ευρυτανίας.

Η ταβέρνα “Το σπίτι του ψαρά” λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ 365 μέρες τον χρόνο με πολύ καλές τιμές για όλους τους καλοφαγάδες!!! Το κρασί είναι δικής μας παραγωγής χωρίς συντηρητικά.

Βρισκόμαστε στο χωριό Γαύρος, καθώς πηγαίνουμε από το Καρπενήσι προς τη μονή του Προυσσού αριστερά το τελευταίο μαγαζί του χωριού!

Παροχές

Σπέσιαλ Πιάτα:

* Πέστροφα με βούτυρο τηφανιτή
* Κατσικάκι σε πήλινο στο φούρνο
* Κόκορα κρασάτο
* Κοκορέτσι
* Γαρδούμπα
* Πίτες χωριάτικες χειροποίητες με παραδοσιακό φύλλο, όπως χορτόπιτα και τυρόπιτα

Σπεσιαλιτέ, τι άλλο, η πέστροφα είτε ψητή στα κάρβουνα είτε τηγανητή με βούτυρο απ’ το Βελούχι. Και βέβαια με θέα στον ποταμό Καρπενησιώτη!

Σπιτικά Γλυκά:

* Μπακλαβάς
* Καρυδόπιτα
* Γαλακτομπούρεκο

Διευθυνση: Γαύρος, Μεγάλο Χωριό - Ποταμιά
Πολη: Καρπενήσι
Περιοχη: Γαύρος Ευρυτανίας
Υπευθυνος: Ευθύμιος Ντουφεκιάς
Κιν:
Νομός: Ευρυτανίας
ΤΚ: 36 100
Τηλ: +30 22370 41 202
Τηλ/Φαξ:
Φαξ:
About Καρπενησι

Καρπενήσι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Καρπενησι